Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω Paypal, με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό! Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μόλις κάνετε τη παραγγελία, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμή.!

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στο facebook!

1. Μέσω Paypal

Μπορείτε να κάνετε τη πληρωμή της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά μέσω Paypal. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής και στη συνέχεια, έχοντας επιλέξει πληρωμή μέσω Paypal, ανακατευθύνεστε στη σελίδα του Paypal και κάνετε τη πληρωμή.

Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal, θα μπορέσετε άμεσα να φτιάξετε έναν!

Έτσι, τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν διαμοιράζονται σε κανέναν (ούτε σε εμάς!).

2. Αντικαταβολή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοσή τους από την συνεργαζόμενη εταιρία Ταχυμεταφορών στην έδρα σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρίας Ταχυμεταφορών το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίστε να έχετε πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στην πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση στο πόσο της παραγγελιάς 2€ για το οποίο ενημερώνεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτως κόστους μεταφορικών, βάρους και κόστους παραγγελίας.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@paramyhtia.net

*Nα σημειωθεί ότι σε περίπτωση εμβάσματος, η χρέωση επιβαρύνει τον καταθέτη.

Α. ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Αριθμός λογαριασμού: 301-002101-206405
ΙΒΑΝ: GR5201403010301002101206405
Δικαιούχος: Ευαγγελία Παρασκευαδάκη

B. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 093-771188-32
ΙΒΑΝ: GR7301100930000009377118832
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

—–ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!—–