Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή ή με κάρτα μέσω Πειραιώς. Θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μόλις κάνετε τη παραγγελία, ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στο facebook!

1. Αντικαταβολή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παράδοσή τους από την συνεργαζόμενη εταιρία Ταχυμεταφορών στην έδρα σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της εταιρίας Ταχυμεταφορών το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίστε να έχετε πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Στην πληρωμή με Αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση στο πόσο της παραγγελιάς 2.5€ για το οποίο ενημερώνεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτως κόστους μεταφορικών, βάρους και κόστους παραγγελίας.

2. Με κάρτα μέσω Πειραιώς

Μπορείτε να κάνετε τη πληρωμή της παραγγελίας σας με τη κάρτα σας (VISA, Maestro, Mastecard). Επιλέγοντας τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε και πατώντας “Ολοκλήρωση Παραγγελίας” μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς όπου κάνετε τη πληρωμή σας. Εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας, και έτσι τα στοιχεία μένουν ασφαλή. Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by Visa και MasterCard SecureCode των Οργανισμών Πληρωμών Visa και MasterCard αντίστοιχα.